De oudervereniging – vriendenkring (OVK)

Onze school kan beroep doen op hun oudervereniging-vriendenkring, ook wel kortweg OVK genoemd. Het is een enthousiaste groep ouders, leerkrachten en sympathisanten die zich actief inzetten om het leven op GO! basisschool De Kleine Prins nog aangenamer te maken voor onze kinderen.

Elk jaar organiseren de leden van OVK in samenwerking met de school heel wat activiteiten voor de leerlingen en hun ouders. Sommige activiteiten brengen geld in het laatje. Zoals veel (groot)ouders vraagt ook u zich misschien af wat er precies gebeurt met het ingezamelde geld.

Uiteraard staan de leerlingen centraal in het besteden van onze fondsen. Elk jaar wordt een afgesproken deel van het ter beschikking gestelde budget besteed aan: klasprojecten, educatief materiaal, gezond ontbijt, nieuwjaarsreceptie en wekelijks stuk fruit voor alle leerlingen.

Als we na enkele jaren wat centen hebben kunnen opsparen, dan gebruiken we die graag voor grotere investeringen zoals nieuwe speeltuigen, sportmateriaal, …

Gezocht!

OVK is steeds op zoek naar enthousiaste mensen die zich vrijwillig en belangeloos willen engageren om mee te bouwen aan een nog betere school. U bepaalt zelf hoeveel tijd en energie u daar kan of wil instoppen. Zo kunt u actief lid worden of gewoon af en toe uw steentje bijdragen als ‘helpende hand’.

Interesse? Aarzel dan niet om één van onze leden aan te spreken of mail naar: ovk@bsdekleineprins.be

ovk