Het komend schooljaar

Eerst en vooral is het belangrijk te weten dat een inschrijving in onze school geldt voor de duur van de hele schoolloopbaan in onze basisschool.

Kinderen hoeven niet elk jaar opnieuw te worden ingeschreven, ook niet wanneer de overstap van de kleuterafdeling, al dan niet van de tweede vestiging, naar de lagere afdeling wordt gemaakt.

Vanaf 1 september van het lopende schooljaar kan er ingeschreven worden voor het komende schooljaar op voorwaarde dat uw kind in het komende schooljaar voldoet aan de toelatingsvoorwaarden. Voor meer info: https://data-onderwijs.vlaanderen.be/edulex/document.aspx?docid=13126

Inschrijven, ook voor het komende schooljaar, kan elke schooldag tijdens de schooluren,

van 8.30 u. tot 16.00 u..

Op woensdag van 8.30 u. tot 12.30 u.

De voorwaarden om in te schrijven leest u best eens na op de pagina “inschrijvingen voor het lopende schooljaar”.

Wenst u eerst een bezoekje te brengen aan de school dan is dit zeker mogelijk. We ontvangen u met plezier. Om alles vlot te laten verlopen maakt u best vooraf een afspraak. Dat kan telefonisch op het nummer 053 / 46 34 00 of via mail naar directeur@bsdekleineprins.be (zie ‘contact’)

U kan eventueel thuis al voorbereidend werk doen door een deel van het inschrijvingsdocument vooraf te downloden via onderstaande link en in te vullen.

inschrijvingsdossier kleuter 2023-2024

inschrijvingsdossier lager 2023-2024

 

Tijdens de zomervakantie organiseren we op school permanentiemomenten waarop ook rondleidingen en eventueel inschrijvingen voor het komende schooljaar kunnen gebeuren. Deze momenten zijn gepland in de eerste week van juli en in de laatste twee weken van augustus. Voor de juiste data en uren hoeft u enkel onderstaand document te openen:

permanentie inschrijvingen zomervakantie 2023